Postata de: Autorul si-a declinat identitatea

La data: 20 Martie 2007

Tip: Reclamatie

Cod: 14705

< Inapoi la sesizari

Printeaza aceasta sesizare!

Trimite unui prieten

Teren plin de gunoaie

In numele meu si a mai multor locuitori ai strazilor Ticus si Aleea Ilioara doresc sa va aduc la cunostinta situatia dezastroasa in care a ajuns un teren aflat in apropierea locuintelor noastre.

Este vorba de o curte situata vis-a vis de Scoala de soferi Ilioara care probabil apartine mai multor societati care isi desfasoara activitatea aici. dar care nu se mai ocupa de salubrizarea ei de luni intregi.

Terenul este cotropit de gunoaie, sub forma de mormane ( gunoi menajer, hartii,sticle din plastic, caramizi, fiare vechi, resturi de sticla, caroserii de masini ) si de o adunatura de caini care latra toata noapte si polueaza cu excremente.

Daca vremea devine nefavorabila si bate vantul multe dintre gunoaie sunt luate pe sus si trec peste gardul care sta sa cada si ajung pe strazile noastre murdarind ingrijitele parcari pe care tocmai le-ati finalizat. Curtea a avut si ea odata, niste copacei care usor , usor au inceput sa fie taiati.

Nu cred ca suntem datori ca de fiecare data cand iesim pe balcon sa vizualizam numai gunoie si asta numai din cauza unor manageri incompetenti.

Va anexez si niste fotografii care cred ca va vor edifica.

S-ar putea ca rezolvarea acestei probleme sa nu fie de competenta Primariei de sector , dar poate ca dvs. aveti puterea sa atentionati alte institutii abilitate cu pastrarea mediului si a sanatatii cetatenilor.

Versanszki Cristina

www.domnuleprimar.ro