De mai bine de o luna, Mihai are o noua iubita, pe care nu vrea sa o neglijeze sub nici un chip. Tocmai de aceea, interpretul „Tornero“ a gasit cea mai buna solutie: aceea de a o lua peste tot cu el pe Ioana, cea care pare sa fi pus stapanire pe inima lui.

Au fost impreuna la Eurovision

Cu unele dintre fetele care veneau de la concertele lui, Mihai nu s-a dat in laturi de la cate o mica aventura, fara a-si dori insa vreodata mai mult. A preferat o relatie cat de cat serioasa, dar cand aceasta n-a mai mers, i-a pus capat fara sa regrete.

Mihai a fost cateva luni cu Carmen, o fata din Constanta, cu care cantaretul mai avusese o legatura in trecut. Dar, din cauza programului sau aglomerat, cei doi se vedeau foarte rar si, pana la urma, s-au despartit.

Probabil ca nici el nu a simtit prea multe pentru Carmen, de vreme ce niciodata nu a vrut ca ea sa-l insoteasca, atunci cand trebuia sa plece din tara. Nu la fel se intampla cu noua lui iubita: „Am inceput relatia cu Ioana acum o luna si jumatate, imediat ce m-am despartit definitiv de Carmen. De atunci ma simt asa de bine cu Ioana, incat am luat-o peste tot cu mine“.

Prietena lui Mihai are 27 de ani, cu un an mai putin decat artistul si lucreaza la Metro, la sectia contabilitate-registre. Cei doi au fost impreuna in Finlanda, la Eurovision, in Malta, Cipru, Grecia si la Roma.

Integral in Gardianul