Videoclipul trupei Bandidos, formata din Victor Solomon (chitara), Victor Stephanovici (bass/voce), Mihai Constantinescu (clape/voce), Tavi Clonda (voce) si Vova Sergheev (tobe), a fost regizat de Dan Fintescu. Tavi joaca rolul masculin principal, iar cel feminin este interpretat de vedeta Playboy Andreea Andrei, potrivit unui comunicat transmis de MediaPro Music.

Filmarile au durat 12 ore si arata o povestea de dragoste: Tavi a fost parasit de iubita sa pentru ca ii placeau chefurile, distractia si fetele frumoase iar acum fosta sa iubita lucreaza intr-un barulet de la malul marii, unde urmeaza sa concerteze tocmai trupa cu care Tavi mergea la distractie in vremurile bune.

Baietii ajung, se saluta cu Andreea, isi instaleaza echipamentul si incep sa isi aminteasca de vremurile in care faceau o echipa traznet si erau sufletul petrecerilor. Andreea incepe si ea sa aiba “flashuri” cu ea si Tavi in momentele de tandrete din perioada in care erau impreuna.

Odata cu lasarea serii, barul se anima si baietii incep sa cante o melodie in care se povesteste chiar dragostea si momentul in care cei doi s-au despartit. Finalul povestii este destul de previzibil, cei doi amorezi plecand impreuna pe plaja pentru un nou inceput al iubirii lor.