Dobanda este de 11,75% pe an variabila, calculata la sold si platibila lunar, DAE 14,75% pentru persoane fizice.

Moneda de acordare este RON, iar perioada este de 3 luni, cu reinnoire automata pentru perioade egale cu perioada initiala, pe o perioada de pana la 12 luni.

Dupa expirarea perioadei de 12 luni, creditul (principalul) poate fi rambursat sau poate fi prelungit pentru perioade cel mult egale cu durata initial, la solicitatea clientului si cu aprobarea bancii.

Smart include toate facilitatile serviciului de informare si tranzactionare online la Bursa de Valori Bucuresti - StartradeRO.

Ca beneficiu: sistem de monitorizare online care ofera informatii in timp real despre valoarea portofoliului curent, limita de credit neutilizata, precum si avertizari in cazul atingerii anumitor valori prestabilite care trebuie mentinute intre valoarea ponderata a portofoliului si cea a creditului total.

Valorile mobiliare listate pe piata de capital romaneasca si aflate in portofoliul clientului sunt ponderate cu un coeficient intre 0-70% conform anexei contractului de prestari servicii de investitii financiare cu finantare prin credit bancar.

Smart este destinat investitorilor activi de pe piata de capital, persoane fizice, care detin deja un portofoliu de actiuni si/sau disponibilitati banesti.

Integral in Smart Financial