Consiliul de Administratie al Bancii Transilvania a incheiat perioada de subscriere pentru exercitarea dreptului de preferinta de catre actionarii inregistrati in Registrul Actionarilor tinut de Bursa de Valori Bucuresti, la data de inregistrare 11 mai 2007, se arata intr-un comunicat remis ziarului financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

"Indicele de subscriere inregistrat - care este de 98,52% - subliniaza increderea pe care actionarii o au in planurile propuse pentru cresterea generala a bancii.

Ne-am asumat angajamente fata de actionari si fata de clienti in ceea ce priveste profitabilitatea, calitatea si consolidarea Bancii Transilvania - de aceea, toate eforturile noastre se vor focusa pe indeplinirea acestor obiective", a declarat Horia Ciorcila, Presedintele Consiliului de Administratie al Bancii Transilvania.

Decizia privind subscrierea pentru exercitarea dreptului de preferinta de catre actionari a fost luata in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor din data de 25 aprilie 2007, cand s-a hotarat majorarea capitalului social cu 217.699.059 lei, prin emisiunea a 2.176.990.590 noi actiuni cu valoarea nominala de 0,1 lei/actiune.

Integral in Smart Financial