Ziua publica azi un articol critic la adresa Ringier, dupa ce, ieri, Evenimentul zilei, titlu al Ringier, precum se stie, afirmase ca doua firme ale directorului de la Ziua, Sorin Rosca Stanescu, au cumparat case de la RAPPS fara licitatie, la preturi foarte mici.

Palma data de Ziua Ringier e tot una “imobiliara”. In ziarul lui Rosca Stanescu e vorba de “speculantul” Ringier, care pastreaza spatii la Casa Presei Libere, pentru a le achizitiona de la aceeasi RAPPS.

De data asta, mi se pare ca a marcat Ziua. Informatiile din ziarul lui Rosca-Stanescu sunt aproape simetrice cu “dezvaluirea” din EVZ: un pont imobiliar de care se prevaleaza un editor de presa. Probabil ca si Rosca Stanescu, si Ringier sunt in interiorul legii cu artificiile lor de real estate.

In plus, nu stiu de ce EVZ s-a apucat de “dezvaluirea” asta, fiindca informatiile publicate sunt vechi de o luna. Cotidianul a scris despre casele de lux ieftine de la RAPPS pe 27 iunie, iar Sorin Rosca Stanescu e pomenit acolo la rand, alaturi de Ion Iliescu, Dan Voiculescu, fratii Micula, surorile Bittner-Petrache. Pontul propriu-zis, adica scorurile de la RAPPS, e acelasi.

EVZ a mai venit cu un sos de la Registrul Comertului si informatii de pe piata imobiliara usor de obtinut.

Dar, sigur, astea-s lucruri cu care ne batem capul numai noi, oamenii care au legatura cu media. Viata e in alta parte, vorba lui Kundera.

Comenteaza pe blogul lui Comanescu