Postata de: Autorul si-a declinat identitatea

La data: 29 Iulie 2007

Tip: Reclamatie

Cod: 18193

< Inapoi la sesizari

Printeaza aceasta sesizare!

Trimite unui prieten

Apa plina de impuritati pentru cetateni

Domnule Primar, revin la sesizarea 4403 din 18 martie 2006 de pe acest site. In primul rind nu ma numesc Petra, asa cum ati scris acolo. Va rog cititi mai cu atentie numele; sper ca macar restul mesajului l-ati citit cu mai multa atentie. Daca imi permiteti, citez raspunsul dv.:

"Am discutat si am transmis sesizarea dumneavoastra la Meridian 22 SA. Aceasta problema va fi cuprinsa in programul de lucrari al societatii.

Ne obligam sa urmarim realizarea ei pentru a imbunatati calitatea apei pe strada Rahovei."

A trecut aproape 1 an si jumatate de cind am postat aici "sesizarea" si am vazut ca ati urmarit "realizarea" ei atit de intens incit nu s-a intimplat nimic (in bine).

Poate nu as fi revenit - sint aproape sigur ca nici aceasata reclamatie nu va avea nici un efect - dar astazi dimineata, dupa ce am curatat filtrul, cind am porint apa calda in citeva SECUNDE s-a umplut de mizerie (puteti vedea in poza). Am pornit apa rece ca sa vad cit e de murdara (iarasi puteti vedea in poza). Dv. ati avea curaj sa beti din acea apa? Sau macar sa va spalati pe fata?

Vad ca nici primaria nici Meridian 22 nu misca nimic. Intrebarea mea este: unde trebuie sa reclam ca sa se faca ceva? La OPC? La Politia Sanitar-Veterinara? Trebuie chemata vreo televiziune (in afara de televiziunea locala si OTV)? Trebuie cineva stimulat cu vreo amenda ca sa se faca ceva?

Cu stima

Sorin Peta.

www.domnuleprimar.ro