Desi si-a inceput cariera de antrenor in 2001, Hagi nu a condus nicio echipa in cupele europene, debutul sau venind pe banca Stelei in partida din preliminariile Ligii Campionilor cu Zaglebie Lubin. In primul sau meci, Hagi nu se poate baza pe sase jucatori accidentati, in timp ce mijlocasul Gabriel Bostina nu a facut deplasarea in Polonia fiind aproape de un transfer in Olanda.

Accidentarile sunt marea problema cu care se confrunta Steaua in inceputul de sezon. Victoras Iacob, Valentin Badea, Razvan Ochirosii, Vasilica Cristocea, Ifeanyi Emeghara si Sorin Ghionea sunt in refacere dupa problemele medicale. Mai mult, la antrenamentul oficial de luni seara Dorin Goian nu s-a antrenat cot la cot cu coechipierii, acuzand dureri la spate. Fundasul stelist va fi insa recuperat pana la ora partidei.

A doua problema pentru ros-albastri este vremea care este total diferita de cea din Romania. Daca stelistii au evoluat vineri seara in fata Ceahlaului la 32 de grade celsius, in Polonia ei au fost intampinati de ploaie si de temperaturi in jurul a 20 de grade.

Hagi nu il poate folosi in aceasta seara pe portarul columbian Robinson Zapata, a carui carte verde nu a sosit inca din America de Sud. Astfel, cel mai probabil, Steaua va juca in alcatuirea Cernea - , Golanski, Goian, Rada, P.Marin - Nicolita, Radoi, Lovin, Croitoru - Neaga, Dica. Rezerve vor fi Vatca, Nesu, Bicfalvi, Ov.Petre, Baciu, Badoi si Zaharia.

Gheorghe Hagi a aparut increzator in sansele echipei sale, la conferinta de presa de dupa antrenamentul oficial. "Va conta experienta noastra superioara si 99 la suta de noi depinde calificarea. Steaua este Steaua, e un nume mare in Europa! Victoria e singurul rezultat care m-ar satisface. Vreau sa castigam ambele manse!"

Totusi, "Regele" nu desconsidera adversarul pe care il va intalni. "Ar fi o greseala totusi sa credem ca daca suntem favoriti ne-am si calificat deja. Zaglebie va fi un adversar dificil, pe care trebuie sa-l tratam serios, daca nu vrem sa avem surprize. Polonezii formeaza o echipa bine organizata, cu doi-trei fotbalisti capabili sa faca diferenta."