Fonduri Phare pentru stagii in domeniul audiovizual

de     HotNews.ro, EurActiv.ro
Vineri, 10 august 2007, 0:00


Schema de grant-uri pentru training-uri se adreseaza profesionistilor din cinematografie care doresc sa participe la cursuri de perfectionare in strainatate din lista de activitati a programului MEDIA al Comisiei Europene. Activitatile care nu sunt cuprinse in acest program nu sunt eligibile.

Proiectul PHARE Dezvoltarea si consolidarea expertizei profesionale in domeniul audiovizual romanesc finanteaza, prin aceasta schema, o parte din cheltuielile de deplasare, subzistenta si participare la cursuri.

Pentru a beneficia de finantarea nerambursabila, candidatii trebuie sa indeplineasca toate criteriile de eligibilitate stabilite de organizatorii cursului si pe cele stabilite in Ghidul solicitantului. Dupa completarea tuturor documentelor necesare, dosarul trebuie trimis in limbile romana si engleza, pana la termenul-limita la sediul Centrului National al Cinematografiei.

Acesta este al doilea apel de candidaturi pentru finantarea stagiilor de training in strainatate, din cadrul primei scheme de finantari ale acestui program PHARE. Celelalte doua scheme de grant-uri se focalizeaza pe dezvoltarea proiectului si distributia productiilor.

Proiectul PHARE Dezvoltarea si consolidarea expertizei profesionale in domeniul audiovizual romanesc isi propune sa asigure implementarea acquis-ului comunitar in sectorul audiovizual din Romania.

Principalul obiectiv al proiectului este consolidarea sectorului audiovizual in Romania si are ca tinta promovarea diversitatii culturale europene si dezvoltarea unei industrii audiovizuale nationale viabile.

Detaliile acestui apel la candidaturi si documentele disponibile pentru descarcare se afla la: http://www.pre-mediasupport.ro.58 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri