Cand le vezi la televizor, nu ai zice ca vedetele ar fi fost vreodata altceva decat ceea ce sunt acum. Cine si-ar inchipui-o pe Madonna vanzand gogosi sau pe Brad Pitt, transportand frigidere? Dar pe Sylvester Stalone curatand dupa animale? Ei bine, in tinerete, inainte sa-si inceapa cariera artistica, cele mai multe staruri au avut meserii de care le este rusine sa vorbeasca astazi.

Iata ce spune site-ul 2spare.com despre cateva VIP-uri din lume.

Rod Stewart a fost gropar.

Rod a fost mezinul familiei Stewart. Parintii lui aveau un chiosc in nordul Londrei, insa le-a fost destul de greu sa creasca cinci copii, asa ca Rod, inainte sa se apuce de muzica, a lucrat ca gropar. La inceputul anilor ’60, a hoinarit prin Europa alaturi de cantaretul de folk Wizz Jones. Tot atunci a fost deportat din Spania pentru vagabondaj.

Multimiliardarul Michael Dell spala vase.

Fondatorul si presedintele Companiei Dell Inc. spala vase la un restaurant chinezesc. Castiga 2 dolari si jumatate pe ora. El se bucura ca a trait aceasta experienta: „Cel care detinea restaurantul era foarte intelept. Imi placea sa fiu in preajma lui, drept pentru care veneam la serviciu mai devreme. Era foarte mandru de munca lui si ii pasa de fiecare client care intra pe usa.”

Sean "Diddy" Combs impartea ziare. Prima slujba, la varsta de 12 ani, a fost un inceput modest al mogulului hip-hop.

Oprah Winfrey a lucrat ca reporter.

Oprah Winfrey s-a nascut intr-o familie de baptisti din Mississippi. Bunica ei a invatat-o sa citeasca inainte sa implineasca 3 ani si a dus-o la biserica, unde i se spunea „predicatoarea”, pentru ca recita versete din biblie. Cand s-a dus sa ridice un ceas, pe care-l castigase la un concurs, tanara de 16 ani, nu s-a mai dezipit de radio. Si-a inceput cariera ca reporter si catiga 100 de dolari pe saptamana.

In tinerete, Teri Hatcher a fost majoreta.

Singura la parinti, actrita din „Neveste disperate” a fost abuzata, la varsat de 5 ani, de

Unchiul sau. Si-a inceput cariera luand lectii de balet in orasul Los Altos, din California, apoi a studiat actoria si a lucrat ca majoreta la San Francisco 49ers.

Sylvester Stalone facea curatenie in cusca leilor.

In tinerete, a facut-o si pe asta, apoi a urmat tip de 3 ani cursurile Universitatii din Miami. Mai avea un pic pana la absolvire cand s-a decis sa renunte si sa inceapa cariera artistica. Durul de la Hollywood a obtinut rolul principal intr-un film porno, numit „Petrecere la Kitty si Stud”.

Cu mult inainte sa sa danseze si sa cante, Jennifer Lopez lucra intr-un birou de avocatura.

Robin Williams a fost mim. Castiga un ban cinstit, pe strada.

Jerry Seinfeld vindea becuri, prin telefon.

Demi Moore a lucrat la o agentie de recuperat datorii.

Jennifer Aniston a fost si chelnerita la viata ei.

Brad Pitt cara frigidere.

Actorul Jack Nicholson a fost descoperit in timp ce sorta corespondenta la Metro Goldwyn Mayers.