Politia germana a difuzat pentru prima oara imagini video in care se pot vedea doi barbati, suspectati ca ar face parte din comando-ul ucigas care in noaptea de 14-15 august a asasinat sase cetateni italieni la Duisburg. Imaginile ii arata pe cei doi presupusi asasini in apropiere de restaurantul Da Bruno, scena asasinatelor atribuite mafiei N’Draghetta.

Potrivit presei germane, imaginile au fost filmate de camerele cu circuit inchis amplasate in zona. In filmul extrem de scurt dat publicitatii de politia germana, cei doi suspecti se indeparteaza de locul crimei, modul in care isi tin mainile indoite sugerand, potrivit Corriere della Sera, ca ar fi inarmati.

Vezi aici filmul dat publicitatii de politia germana

Asasinat in stilul mafiei italiene

Sase barbati de nationalitate italiana au fost impuscati mortal, in noaptea de 14-15 august, in orasul Duisburg din Germania. Trupurile victimelor, cu varste cuprinse intre 16 si 39 de ani, au fost gasite de politie in doua masini parcate langa gara din localitate. Un martor a declarat ca mai multe focuri de arma s-au auzit in zona, la ora locala 2:30.

Victimele faceau parte din doua ''familii'' ale mafiei N' Draghetta, din regiunea Calabria, implicate intr-o serie de reglari de conturi.