Viorel Moldovan s-a despartit de Rapid Bucuresti, renuntand sa mai faca parte din stafful administrativ al formatiei. "Incurcam prea multa lume acolo", a declarat fostul atacant al visiniilor, care a preluat in vara functia de director sportiv, la cateva saptamani dupa ce si-a incheiat cariera de fotbalist.

Moldovan a anuntat ca ar fi interesat sa inceapa o cariera de antrenor, mentionand ca a primit chiar si cateva oferte de la formatii din Liga a Doua.

"Inca nu m-am decis, voi analiza bine si in zilele urmatoare voi stabili ce fac", a precizat Viorel Moldovan care a adaugat ca ramane cu sufletul alaturi de fostii sai coechipieri de la Rapid, carora le tine pumnii la partida cu FC Nurnberg din Cupa UEFA si pe care ii va sustine de cate ori va putea din tribunele stadionului Giulesti.

"Eu am incercat sa fac lucrurile asa cum am crezut de cuviinta dar nu s-a putut. Nu plec cu scandal, mi-am strans mana cu domnul Copos si pot sa spun ca nu am nimic sa-i reprosez. Nu mi-am prezentat nicio demisie, pentru ca nu semnasem un contract de munca cu Rapid", a adaugat Moldovan.