Rapid debuteaza in Europa in acest sezon fara trei piese de baza: portarul Danut Coman si mijlocasul Costin Lazar, ambii accidentati, si fundasul Marius Constantin, suspendat. Coman s-a accidentat la piciorul drept in partida cu Steaua, de duminica seara, si va fi inlocuit intre buturi de brazilianul Andrade.

Portarul Rapidului a simtit dureri a doua zi dupa meciul cu Steaua si in urma unui consult medical a aflat ca are o intindere a muschiului superior de la piciorul drept. Astfel, dupa o discutie si cu doctorul echipei nationale, Pompiliu Popescu, Coman a decis sa nu riste pentru ca o fortare ar duce la transformarea intinderii in ruptura.

"Nurnberg e de batut!"

Rapidistii lui Cristiano Bergodi au fost optimisti la decolarea de la Bucuresti, declarand aproape la unison ca vor victoria in Germania.

"Nu ma gandesc la infrangere, sper sa obtinem un rezultat pozitiv. Se poate transa calificarea de acolo, dar ar fi bine sa ne intoarcem si cu o sansa in plus fata de ei. Nurnberg este o echipa buna, dar sunt de batut", a spus atacantul Ionut Mazilu.

"Este un meci foarte important pentru noi si speram sa ne intoarcem cu un rezultat favorabil. Vreau sa ma revansez in fata tuturor pentru ratarile din partida cu Steaua, i-am promis lui Cristiano Bergodi ca voi marca", a declarat si atacantul brazilian Cesinha.

Iar patronul George Copos a anuntat ca echipa pleaca fara teama spre Nurnberg: "Ma bucur ca nemtilor le este frica de noi, mai ales ca suntem o echipa dintr-o tara mai mica decat Germania. Noi suntem obisnuiti sa jucam cu stadioane pline, cu multa presiune, cred ca atmosfera ii va determina pe jucatorii nostri sa dea totul pentru a castiga."