Portarul lui Dinamo, Bogdan Lobont le-a transmis fanilor ca se gindeste serios la plecarea din Stefan cel Mare: "Daca vor mai continua manifestarile voastre (cu injuraturi si huiduieli), voi lua in calcul foarte serios ideea de a parasi pe Dinamo".

Lobont nu ascunde ca a renuntat la multi bani pentru a reveni la trupa din "Groapa": "Acum am refuzat o oferta de 7 milioane de euro pentru a ramine sa eliminam pe Lazio!"

Relatia dintre Dinamo si propria galerie a devenit tensionata dupa rezultatele proaste obtinute in ultima perioada. Nici victoria din ultima etapa (cu Universitatea Cluj) nu a schimbat radical lucrurile, jucatorii lui Zenga trebuind sa suporte un potop de injuraturi.

Sefii galeriei dinamoviste au cerut o intilnire cu conducerea clubului, "pentru a lamuri lucrurile". Fanii vor sa stie daca Dinamo a luat sau nu bani de la patronul Stelei, pentru victoria cu CFR Cluj, din finalul stagiunii trecute. "Nu trebuie sa luam bani de la STeaua, ei sunt rivalii nostri!", spun suporterii.

"Dinamo nu a luat vreodata bani de la Steaua", a asigurat portarul Bogdan Lobont.