Steaua isi incepe in acest an parcursul din Cupa Romaniei pe terenul divizionarei secunde FCM Bacau in 16-mile de finala.

Antrenorul Massimo Pedrazzini a prefatat intr-o conferinta de presa confruntarea de miercuri "Jucatorii mei sunt constienti de importanta acestei intalniri si vor da totul pe teren. Va fi un meci dificil, mai ales ca am mari probleme in cadrul lotului din cauza accidentarilor.Mai mult, Neaga acuza o cadere psihica, dar i-am pregatit un plan special de antrenament si cred ca va juca la Bacau".

Steaua nu va miza insa la Bacau pe foarte multi jucatori de baza, printre acestia regasindu-se Nicolae Dica, Nicolita, Ovidiu Petre, Zapata, Goian, Iacob, Croitoru si Lovin.

"Nu avem voie sa ne speriem de Arsenal !"

Italianul de pe banca tehnica a Stelei a vorbit si despre apropiatul meci cu Arsenal Londra din grupele Champions League "Nu ne sperie Arsenal, dar avem un mare respect pentru ei. Daca ne gandim ca ne bat sigur, de ce sa mai intram pe teren? De ce sa nu avem incredere in noi ca putem obtine un rezultat bun?"a spus Pedrazzini.

Speriatu - noul antrenor cu portarii !

Dupa plecarea lui Zoltan Iasko, cel care a fost solidar cu prietenul sau Gica Hagi, clubul din Ghencea l-a cooptat in echipa tehnica pe fostul jucator al Sportului Studentesc, Andrei Speriatu. Acesta se va ocupa de pregatirea portarilor , functie pe care a mai detinut-o in trecut la echipa din Bulevardul Ghencea.