Bara si Sima spun ca tranzactia nu este finalizata, dar nu detaliaza suma. Potrivit altor surse insa, cesiunea s-a facut gratuit.

Al doilea esec

Viorel Sima a fost prezentat redactiei luni dupa-amiaza, ca nou director, redactor-sef si proprietar. Intentiile noului director au produs rumoare, iar ziarul a fost la un pas de a nu aparea ieri. Temerile redactiei, care numara 10-12 oameni, erau legate de plata salariilor pe luna septembrie si pana la 17 octombrie.

Bara spune ca va plati salariile pentru luna septembrie. El a declarat pentru EVZ ca nu este finalizata cesiunea de actiuni si nu a dat detalii despre structura viitorului actionar, doar ca Sima va fi majoritar. „L-am dat pe mana unui tip care are timp si preocupare pentru asa ceva”, a explicat Bara, pentru EVZ, motivul pentru care renunta la titlu.

Nicolae Bara, care detine postul de radio Sport Total FM, nu este la primul esec in materie de presa. Acum cateva luni, a inchis cotidianul „Sport Total”, dupa doi ani in care ziarul a functionat in pierdere.

Ramane tabloid

Viorel Sima vrea sa pastreze profilul ziarului. „Va ramane la fel, un tabloid bulevardier”, a explicat el pentru EVZ, adaugand ca intentioneaza sa creasc a numarul de pagini la 24 si sa puna accent pe sport si monden. „In cel mult noua luni, „Ziarul” va fi profitabil”, spune Viorel Sima.

In legatura cu posibilitatile financiare de a sustine „Ziarul”, noul director spune ca va fi ajutat de nasul sau, Rudel Obreja, presedintele Federatiei Romane de Box si actionar impreuna cu Sima la saptamanalul „Umbra”.

Integral in Evz