Recenta calatorie in Himalaya l-a schimbat puternic pe Marat Safin. El nu numai ca a reusit sa scape de cateva kilograme bune, dar a intinerit parca, scrie cotidianul electronic Gazeta.ru. Problema este ca Marat traieste o noua poveste de dragoste. Ultimele meciuri din Cupa Davis, Safin le-a urmarit din tribuna VIP in compania unei tinere brunete cu picioare lungi si trasaturi orientale.

Dupa ce si-a cedat fosta logodnica, Dasa Jukova, miliardarului Roman Abramovici, Safin a fost vazut insotit de multe din prietenele sale, pentru a demonstra, oarecum, ca totul e in regula si ca despartirea de Daria nu l-a afectat in mod catastrofal. Dar de aceasta data, el s-a straduit din rasputeri sa-si protejeze noua lui pasiune, sa o apere de ochi indiscreti.

Oricum, tanara nu se inscrie in categoria aventurilor de o zi. La jocul din arena Safin s-a uitat mai mult cu coada ochiului, schimband priviri graitoare cu frumoasa bruneta. Iar la plecare, de fiecare data cu mult inainte de finalul jocurilor, cei doi au pasasit tribuna separat, Marat primul, iar misterioasa lui insotitoare la cateva minute dupa. Ca si cum nu ar fi fost impreuna.