Prince Harry a aparut din nou pe prima pagina a ziarelor britanice, dupa ce a fost surprins ca a prizat vodca. Fotografiile sunt parti ale unei inregistrari video realizate in timpul unei vacante petrecute de printul Harry si prietenii sai in Namibia, informeaza ninemsn.com.au.

In cateva fotografii Harry apare prizand vodca dintr-un capac al unei sticle, iar in o alta poza printul a fost surprins in timp ce lingea sfarcul unui prieten.

Se pare ca materialul a fost realizat in luna noiembrie a anului trecut, cand printul a mers intr-o excursie de patru zile impreuna cu iubita lui Chelsy Davy si alti douazeci de prieteni.

Cativa experti au declarat ca prizarea alcoolului este un procedeu extrem de periculos si uneori chiar provoaca moartea.

“Exista foarte multi aditivi care pot crea reactii alergice si pot distruge plamanii, mucoasa nazala si traheea - acest lucru poate duce la moarte.”, a declarat Profesorul Ian Gilmore, presedinte al Royal College of Physicians.

Reprezentantul Alcohol Concern, Frank Soodeen a declarat ca prizarea alcoolului este o practica ce trebuie evitata. “In momentul in care alcoolul trece fara a mai fi filtrat de ficat, apare riscul ca creierul sa se inflameze, iar persoana poate ramane cu sechele pe termen lung...O persoana care este in stare sa faca asa ceva este complet iresponsabila.”

Pentru a vedea imaginile in care Printul Harry este surprins in ipostaze compromitatoare click aici.