Secretele acestei calificari...

Victor Piturca, un antrenor care a asteptat 8 ani pentru a zimbi din nou. Atit a trecut de la prima sa calificare ca antrenor al seniorilor. Atunci nu s-a putut bucura pe deplin, pentru ca a fost demis dupa un conflict cu Hagi si Gica Popescu.

Piturca - cote la casele de pariuri: "Va conduce nationala turneul final?"

Adrian Mutu - golgeterul. Un atacant care a ajuns la maturitate. Si in teren, si in afara lui - dupa o contra aspra cu selectionerul (anul trecut, la turneul amical din SUA), Mutu a gasit calea corecta de comunicare cu antrenorul.

"Guerin Sportivo": Mutu, cel mai bun serie A, refuza marile cluburi: "Iubesc Firenze, nu vreau sa imi insel cariera in alte parti"

Cristian Chivu - capitanul unei generatii amenintata pina deunazi de spectrul ratarii. In aceasta campanie, a acceptat sa schimbe postul si a urcat in linia de mijloc (acolo unde nationala inca este in suferinta).

Dorin Goian - Gulliver! A invins Olanda la Constanta, dupa ce invinsese si Belarus la Bucuresti... Dupa ce devenise si principalul marcator european al Stelei...

Albania. De ce nu? Nu i-a lasat Bulgariei decit 2 puncte din 6 si ne-a oferit pasa de gol la inceputul preliminariilor, cind nu gaseam drumul spre poarta...