Postata de: Alexandru David

La data: 19 Octombrie 2007

Tip: Reclamatie

Cod: 19725

< Inapoi la sesizari

Printeaza aceasta sesizare!

Trimite unui prieten

Camerele de supraveghere, o decizie inteleapta

In primul rand va felicit pentru decizia recenta de a instala si alte camere de supraveghere. E o decizie inteleapta, care ar trebui urmata de mai multi.

Insa nu pot sa nu remarc ca activitatea Rosal in domeniul ridicarii autoturismelor parcate ilegal, in zone unde sunt amenajate parcari in spic, pentru care s-au cheltuit bani multi si s-a sacrificat destul spatiu verde si trotuar, lasa mult de dorit. Recent, pe Calea Vitan s-au amenajat parcari in spic.

Lucru de salutat, avand in vedere ca si eu personal l-am cerut in sondajul de pe site-ul primariei. Doar ca sunt suficienti 2-3 cetateni care sa parcheze tot pe banda I, pentru a o face inutilizabila si deci toata investitia inutila. Va rog, impusionati-i sa actioneze prompti si in forta. Nu lucreaza pe bani putini, iar daca nu au capacitatea necesara de a face fata, sa lase pe altii mai buni.

In rest, astept si eu sa vad prima amenda de circulatie sau pentru aruncare de deseuri la intamplare urmare a monitorizarii prin camerele acestea. Amenzile ar fi o sursa frumoasa de venituri la bugetul local, si i-ar mai educa si pe concetatenii nostri.

Va multumesc!

www.domnuleprimar.ro