In timpul meciului de la Craiova, arbitrul Teodor Craciunescu a lovit cu capul in gura un fotbalist al gazdelor (Gabriel Velcovici). Jucatorul s-a declarat socat de incident, insa spune: "nu imi venea sa cred, ma gindesc ca poate a alunecat. Oricum nu pot fi suparat pe el, pentru ca a fost un final foarte tensionat".

Maniera de arbitraj a lui Craciunescu jr. a nemultumit ambele echipe: oltenii ii reproseaza o eliminare si necordarea unui penalty, motiv pentru patronul Mititelu sa declare: "Imi pare rau pentru domnul Craciunescu, dar fiul sau nu are nicio treaba cu arbitrajul".

Inaintea meciului, timisorenii au constestat dreptul de joc al lui Bornescu (portar suspendat 6 etape, apoi iertat la comisia de apel a federatiei).

"Putem contesta si noi problema Fasiei Gaza, care este prea larga sau prea ingusta, sau faptul ca Nicolae Ceausescu a fost impuscat in ’89. Eu il respect pe domnul Iancu, dar, la cum se comporta, parca ar reprezenta Fulgerul Bragadiru, nu Poli Timisoara, pentru ca ia obiceiurile celor de la Bucuresti", spune Adrian Mititelu, conform site-ului oficial al Craiovei.