Compania Business Relations are un numar de 150 de angajati si ofera servicii de customer care, telemarketing, sondaje de opinie, prelucrare date si back-office pentru companii de telecomunicatii, pentru administratia publica, edituri, banci, spitale, companii de productie si retele de distributie.

"Prin achizitia Business Relations ne intarim pozitia internationala in domeniul serviciilor de tip Communication Center si obtinem acces pe pietele cu o dezvoltare puternica din Europa de Est", a declarat Uwe Glock, presedintele Diviziei Bosch Security Sistems din cadrul Grupului Bosch.

Noul sediu din Romania devine astfel parte a retelei internationale Bosch Communication Center, care opereaza in sfera serviciilor, sprijinind companiile in procesul de comunicare cu clientii lor din intreaga lume.

Printre activitatile sale specifice se numara serviciile ce vizeaza achizitionarea de clienti noi, gestionarea serviciilor de tip Help-line, activitati de suport atat in administrarea, cat si in managementul serviciilor.

Integral in Smart Financial