Future Real Estate, companie detinuta de familia lui Dragos Cinca (foto), fondatorul Flamingo Computers, a imprumutat de la Credit Europe Bank 10 milioane de euro, pe care ii va investi in constructii, se arata intr-un anunt al companiei. Ca sa ia imprumutul, firma familiei Cinca a pus gaj mai multe loturi de teren extravilan pe care le detine in comuna Balotesti.

Mai mult, Future Real Estate a facut o promisiune de ipotecare a constructiei pe care o va ridica cu fondurile date de institutia bancara.

Dragos Cinca, ce si-a diminuat progresiv participatia la Flamingo International, a anuntat recent, intr-un interviu acordat Cotidianului, ca are in vedere constructia „citorva sute de case“ in apropierea Bucurestiului destinate tinerilor manageri din Romania.

„Cei din acest segment sint foarte dornici ca, de banii pe care ii dau pe o casa, sa beneficieze de servicii reale, comparabile cu ce au americanii. De aceea este foarte important sa le dai foarte mult teren“, a spus atunci Cinca. Ieri, omul de afaceri nu a putut fi contactat pentru declaratii.

integral in Cotidianul