Traian Basescu despre referendum

Am mai vazut speculatii ca presedintele vrea sa ajute PD. Doamnelor si domnilor, cu sau fara tema votului uninominal, sper ca nimeni nu isi imagineaza ca ma voi duce sa-l sustin in campanie pe Ion Iliescu sau pe Hrebenciuc, sau pe Orban, sau pe stiu eu ce alt politician, Crin Antonescu, care nu trece o zi sa nu ma jigneasca.

Cu certitudine voi fi un presedinte care se va implica in campanie, explicand romanilor importanta evenimentului, si in niciun caz nu voi fi un adversar al acelora care, de bine, de rau, m-au sustinut.

RRA: Repartizarea timpilor de antena pentru reprezentantii partidelor parlamentare altii decat candidatii la euroalegeri

Presedintele Comisiei Parlamentare Speciale, Ioan Bivolaru

In ceea ce priveste Televiziunea, consideram ca dl presedinte Basescu si-a epuizat partea de campanie electorala pentru ca a fost de altfel si primul care a deschis campania la Televiziune.

Deputatul Valentin Iliescu: Nu pot sa fiu de acord cu pozitia exprimata de unii dintre membrii comisiei ca presedintele nu mai are dreptul sa apara la televiziune.

Mi se pare un lucru firesc si normal ca initiatorul celei mai importante masuri de reformare a clasei politice si care convoaca poporul intr-un referendum sa mai apara cel putin odata, daca nu de mai multe ori, pe aceasta tema./ap/op/