​Giannis Antetokounmpo a stabilit un record al francizei Milwaukee Bucks, dar starul grec a fost foarte nervos după ce adversarii de la Indiana Pacers i-au luat mingea cu care a marcat 64 de puncte.

Giannis AntetokounmpoFoto: Morry Gash / AP / Profimedia

Indiana Pacers a luat mingea cu care Giannis Antetokounmpo a înscris 64 de puncte

Antetokounmpo, care a depășit recordul de 57 de puncte stabilit de Micheal Redd în 2006, a bifat și 14 recuperări în partida câștigată cu 140-126.

La finalul meciului, Giannis a fost surprins sprintând spre vestiarul celor de la Pacers. Acesta nu a reușit să recupereze mingea, iar apoi s-a certat cu Tyrese Haliburton.

Rick Carlisle, antrenorul de la Pacers, a afirmat că echipa sa a păstrat mingea pentru că debutantul Oscar Tshiebwe a marcat primul său punct din carieră transformând o aruncare liberă. El a precizat că au existat două mingi de joc, așa că nu era nevoie să „se ajungă la așa ceva”.

Giannis a explicat la conferința de presă că a primit o minge, dar nu știe dacă este cea pe care și-o dorea.

„Am o minge, dar nu știu dacă este mingea de joc. Nu mi se pare o minge de meci. Se simte ca o minge nou-nouță. Îmi dau seama. Am jucat 35 de minute astăzi. Știu cum s-a simțit mingea de joc. Mingea pe care o am, pe care o voi lua și o voi da mamei mele cu siguranță, nu știu dacă este chiar mingea de joc” - Giannis Antetokounmpo.

Tot miercuri, NBA a anunțat că Draymond Green a fost suspendat pe o perioadă nedeterminată, după ce a fost eliminat din meciul cu Phoenix Suns pentru că l-a lovit în față pe Jusuf Nurkic. Liga a declarat că a luat în considerare istoricul de „acte nesportive” al lui Green și că acesta va trebui să îndeplinească anumite condiții înainte de a reveni pe teren.

NBA, rezultatele de miercuri

Detroit Pistons - Philadelphia 76ers 111-129

Washington Wizards - New Orleans Pelicans 122-142

Miami Heat - Charlotte Hornets 115-104

Toronto Raptors - Atlanta Hawks 135-128

Houston Rockets - Memphis Grizzlies 117-104

Milwaukee Bucks - Indiana Pacers 140-126

San Antonio Spurs - Los Angeles Lakers 119-122

Phoenix Suns - Brooklyn Nets 112-116

Utah Jazz - New York Knicks 117-113.