Primaria Sectorului 4 a atribuit doua contracte in valoare totala de 20 milioane lei pentru furnizarea de articole de birotica si papetarie pentru o perioada de 4 ani, potrivit site-ului de licitatii publice. Suma a fost impartita in doua loturi, pentru fiecare semnandu-se cate un acord-cadru.

Daniel Baluta, primarul Sectorului 4Foto: AGERPRES

Primul acord cadru se refera la furnizarea de produse de hartie si carton, a fost incheiat pe 30 august cu firma DDA BIROTICA OFFICE SRL, iar valoarea acestuia este de 2.111.390 lei fara TVA.

Aceasta companie a semnat de la inceputul anului nu mai putin de 12 contracte cu alte institutii de stat printre care: Institutul de Boli Infectioase "Prof. Dr. Matei Bals", Regia Autonoma Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat Bucuresti, MINISTERUL APARARII - UNITATEA MILITARA 02216 CLUJ-NAPOCA, Ministerul Dezvoltarii Regionale , Administratiei Publice si Fondurilor Europene, SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA VALCEA, UNITATEA MILITARA 02494, Universitatea Stefan cel Mare Suceava etc.

Potrivit datelor de la Registrul Comertului, actionar unuic al acestei firme este CORINA CAMELIA DOBRIN.

Al doilea acord-cadru se refera lsa achizitia de produse de papetarie si birotica, a fost incheiat pe 30 august cu firma OFFICE&MORE SRL, iar valoarea acestuia este de 17.919.429.26 lei fara TVA. Firma are un singur asociat - URDUBAN DUMITRU.

Societatea a mai incheiat cu Primaria Sectorului 4, pe 31.07.2017, doua acorduri cadru pe 4 ani pentru furnizare produse curatenie si igiena, in valoare totala de 15 milioane lei.

Pe 28 februarie 2017, sociatatea a incheiat un acord cadru de 1.340.440 lei fara TVA cu DIRECTIA GENERALA REGIONALA A FINANTELOR PUBLICE PRAHOVA pentru furnizare cartuse pentru imprimante si copiatoare.

In cazul acordului-cadru, Primaria nu este necesar sa cumpere de suma maxima preevazuta in contracte, avand posibilitatea sa comande pana la aceasta suma, in functie de ce nevoi are.

Cele doua acorduri cadru vizeaza necesarul de produse de papetarie pentru Primaria Sector 4 si toate unitatile din subordine:

  • Politia locala
  • DIRECTIA GENERALA DE ASISTENTA SOCIALA SI PROTECTIA COPILULUI
  • DIRECȚIA DE EVIDENȚĂ A PERSOANELOR/ STAREA CIVILĂ
  • DIRECŢIA GENERALĂ DE IMPOZITE ŞI TAXE LOCALE
  • DIRECTIA DE INVATAMANT SI TINERET
  • CENTRUL CULTURAL EUROPEAN PENTRU UNESCO   NICOLAE BALCESCU
  • Liceele, scolile si gradinitele din sector