Primarul Constantei, Radu Mazare, a anuntat vineri ca intentioneaza ca, incepand cu acest an, sa organizeze Carnavalioane de Revelion, petreceri pe strazile orasului, la care este convins ca vor participa zeci de mii de constanteni, relateaza Agerpres.

Recent intors din Thailanda, unde si-a petrecut sarbatorile de iarna, Mazare a spus ca in nicio alta tara oamenii nu se distreaza la fel de bine ca romanii.

"Am facut Revelionul in foarte multe locuri, in Africa de Sud, Venezuela, Thailanda, Brazilia, Austria. Nicaieri lumea nu se distreaza ca aici. Am puterea sa organizez un Revelion pe strada, unde sa coboare oamenii din apartament. O sa fac cu totul de o alta anvergura, nu vorbesc de Vanghelioane", a afirmat primarul Constantei, intr-o emisiune la Radio Sky.

Potrivit acestuia, Carnavalioanele vor fi organizate in patru cartiere ale Constantei unde vor fi amplasate scene, dar si mese unde oamenii sa poata manca sarmale si bea sampanie.

Carnavaluri sunt organizate anual de Primaria Constanta, in perioada sezonului estival, in statiunea Mamaia, acestea atragand tot mai multi turisti.