Un adolescent brazilian in varsta de 11 ani a fost supranumit "Baiatul magnet" deoarece obiectele de metal se lipesc de corpul sau, transmite postul TV Globo. Paulo David Amorim, din statul Rio Grande do Norte, poate tine pe corp linguri, foarfece si chiar oale de metal.

Baiatul magnetFoto: Captura YouTube

Tatal baiatului a afirmat ca i-a descoperit magnetismul cand i-a cerut copilului sa-i aduca un cutit si o furculita: "Spre marea mea surpriza, ele i s-au lipit de corp!".

Paulo David a spus ca, la scoala, colegii il striga "Baiatul magnet" sii ii cer sa le demonstreze "puterile sale" cu diferite obiecte din clasa: "In scoala, toata lumea imi cere sa-mi pun obiecte pe corp, caci toti cred ca e o farsa".

Doctorul Dix-Sept Rosado Sobrinho a declarat pentru TV Globo ca, in cei 30 de ani de experienta medicala, nu a vazut niciodata un caz precum cel al "Baiatului magnet".

Medicul sustine ca sanatatea baiatului nu este pusa in pericol, afirmand ca, desi Paulo David "reuseste sa faca ca unele obiecte sa se lipeasca de corpul sau", acest lucru "nu este complet neobisnuit".