Ionela Linte are 28 de ani si sufera de 8 ani de osteosarcom mandibular drept (un tip de cancer osos). Singura sansa de supravietuire pentru Ionela este o operatie care poate fi facuta la Clinica Anadolu, din Istanbul, Turcia, insa costurile acesteia sunt foarte mari: 70.000 €.

Persoanele care doresc sa o ajute, pot face donatii in urmatoarele conturi:

RON: RO31BRDE441SV49728014410

EUR: RO26BRDE441SV49729084410,

deschise la BRD, sucursala Hurmuzachi, sector 3, Bucuresti, titular cont: Linte Ionela-Antuanela.

De asemenea pentru acest caz au fost create urmatoarele numere pentru teledon:

- 0900.900.373 pentru donatii de 3 euro;

- 0900.900.375pentru donatii de 5 euro;

- 0900.900.370 pentru donatii de 10 euro.

Cititi mai jos scrisoarea trimisa de Ionela pe adresa redactiei:

Va rog din tot sufletul cititi randurile de mai jos. Sunt importante pentru salvarea unei vieti.

Numele meu este Ionela Linte, am 28 de ani,locuiesc in Bucuresti si sunt profesor de romana. Insa in prezent nu mai pot merge la scoala. Veti intelege si de ce, din randurile care urmeaza.

Motivul pentru care indraznesc sa va scriu este boala pe care o am de 8 ani incoace. Diagnosticul pus de medici, in anul 2001, a fost de osteosarcom mandibular dreapta. Este un tip de cancer osos. De obicei se manifesta la nivelul oaselor lungi.

Localizarea la mandibula este destul de rara si foarte agresiva. In momentul de fata partea mea dreapta este de nerecunoscut. Sunt un om cu doua fete: partea stanga si cea dreapta.

Efectele acestei crunte boli ma tintuiesc in casa de circa 2 ani de zile. Nu indraznesc sa ies singura pe strada pentru ca privirile oamenilor sunt foarte directe si iscoditoare atunci cand ma zaresc. Dar nu acesta este motivul principal care m-a indemnat sa va scriu, ci faptul ca tumora este gigantica, capacitatea respiratiei s-a diminuat, cu urechea dreapta nu mai aud, gura nu mi-o pot deschide (deci ma hranesc cu lichide, si asta de luni de zile), capacitatea de vedere a ochiului drept se diminueaza pe zi ce trece, iar durerile sunt de-a dreptul insuportabile (nu ma pot odihni din cauza lor). Viata imi e amenintata cu fiecare zi care trece.Nu stiu cat voi mai rezista in situatia actuala si imi doresc cu ardoare sa traiesc. Nu vreau sa mor cu zile. Desi in decursul a 7 ani de zile am facut 4 operatii, 11 serii de citostatice, 21 sedinte de kobalto-terapie, 30 de sedinte de protono-terapie in Rusia si plus diferite terapii naturiste, tumora mea a tot recidivat si se incapataneaza sa fie din ce in ce mai agresiva.

Tot ce imi doresc e sa fiu sanatoasa, sa fiu alaturi de cei dragi si sa daruiesc celor din jurul meu iubirea din sufletul meu. In momentul de fata am gasit sansa de a-mi fi salvata viata. Aceasta se cheama CLINICA ANADOLU, din Istanbul, Turcia. Problema care se ridica, este costul operatiei: 70.000 €. Bani de care nu dispun si nici nu pot sa fac rost de ei fara ajutorul vostru, al tuturor. Medicii ma asteapta cat mai curand pentru ca timpul lucreaza in defavoarea mea, tumora crescand cu fiecare zi care trece. Operatia este singura mea sansa de supravietuire. Este vital. In urma interventiei chirurgicale voi putea duce o viata normala. Operatia consta in rezectie de mandibula si reconstructia acesteia in acelasi timp.

Va rog, din toata inima, ajutati-ma sa traiesc. Vreau sa am o viata normala.

Este strigatul de dispepare al unei fiinte care crede cu ardoare ca viata ii va oferi o a doua sansa. Sunt sigura ca Dumnezeu va va da gandul bun de a ma ajuta.

Va rog nu treceti cu vederea aceste randuri. Va rog contribuiti la salvarea vietii mele. Sunt in mainile oamenilor cu suflet mare si a lui Dumnezeu. Va rog contactati-ma. Poate daca ma veti vedea si in realitate va veti da seama de gravitatea situatiei.

Va multumesc din toata inima.

Date de contact: e-mail: ionelalinte@yahoo.com