Razvan Lucescu spera intr-o victorie impotriva fostilor sai elevi de la Rapid. Desi se anunta un meci greu, avantajul terenului propriu si spiritul de sacrificiu al Brasovului il fac pe Lucescu sa fie increzator in rezultatul intalnirii de luni seara.

"Va fi un meci greu, intrucat Rapid este o echipa tehnica. Adversarii au ajuns intr-o situatie delicata mai repede decat se asteptau si este clar ca nu au decat o singura varianta. Noi suntem intr-un moment bun, nu am pierdut niciun punct pe propriul teren si vrem sa castigam acest joc si sa continuam seria de rezultate pozitive. Cred ca, in final, se vor impune cei care vor crede mai tare in sansa lor si care vor avea un spirit de sacrificiu dus la maximum", a declarat Razvan Lucescu.

Relatia buna dintre jucatorii Rapidului si fostul antrenor nu face din acest meci unul prea usor. "Nu vom fi primiţi cu flori la Braşov", a zis Vasile Maftei.

In istoria intalnirilor dintre FC Brasov si Rapid statistica e echilibrata. Golaverajul intalnirilor dintre cele doua formatii este de 84-84. Dar balanta s-ar putea inclina intr-o anumita parte. In care? Depinde doar de jucatori si de jocul prestat.