Ursus lansează în câteva localuri din țară un nou sortiment de bere: Ursus la Tank - o bere nepasteurizată ce e livrată în termen de 24 de ore direct din fabrică și are un termen de valabilitate de sub o lună. În localurile care vor servi noua bere sunt instalate tancurile speciale.

Ursus la tankFoto: Ursus Breweries

„Berea limpede, proaspăt filtrată la rece și nepasteurizată este transferată de pe linia de producție din fabrică direct în locațiile de consum prin intermediul unor tancuri mobile special dezvoltate pentru acest transfer. Odată ajunsă în tancurile din locații, berea este gata pentru consum. Ea este permanent păstrată cu grijă până la momentul servirii, tancurile din locații fiind dotate cu o tehnologie care permite menținerea temperaturii optime. Berea păstrată optim și ferită de lumină pe tot drumul, de la «robinetul ascuns» din fabrică și până în paharul consumatorului, este o bere care oferă maximum de prospețime a gustului” a declarat Sabina Luca Process ∏ Quality Manager la Ursus.

Reprezentantul companiei mai adaugă că berea Ursus Tank are o durată scurtă de consum și un termen de valabilitate sub o lună.

URSUS Tank este disponibilă doar în anumite locații selectate din segmentul Horeca din București, printre care se numără: Biutiful, Beert, Draft Pub, dar și din țară: Buzău – O brothers, Constanța – Library, Craiova – Downtown și Târgoviște – Towers.

Ursus Breweries este cel mai mare producător de bere din România, iar printre mărcile din portofoliul să se numără: URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro, Asahi Super Dry, Pilsner Urquell, Grolsch și altele.

Citește și:

Topul producătorilor de bere: Românii au cumpărat bere de 3,97 miliarde lei, anul trecut. Tot mai multe startup-uri in domeniu

Consumul de bere în Romania: 82 de litri pe cap de locuitor în 2017. Berea la PET scade pentru al doilea an consecutiv, dar tot ocupă peste jumătate din piață