Asistat de secretarul general al FRF, Adalbert Kassai, Mircea Sandu a oferit 20 de "Diplome de Merit" unor persoane "care si-au adus aportul la dezvoltarea fotbalului".

Unul dintre premianti a fost si Ioan Martin, secretarul clubului CFR Ecomax, fost arbitru de volei (categoria republicana). El a detinut aceasta functie, timp de un an si jumatate, si la "U" Cluj, in perioada presedintiei lui Ioan Maja. Inaintea Adunarii Generale a FRF, cei 289 de electori au primit mape de prezentare cu ordinea de zi si cate o cravata cu insemnele federatiei.

Craciun nu a stat la "sprit"

Presedintele clubului Unirea Dej, Grigore Craciun, ne-a declarat ca nu a pribegit prea mult pe la Mogosoaia, precizand ca intalnirea a fost scurta. "Am baut un pahar cu apa tonica si lamaie, am servit ceva de mancare, deoarece a fost bufet suedez, iar, la final, am baut un pahar cu vin. Eu am plecat rapid, nu am ramas. Nu e adevarat ce a aparut in presa centrala cum ca a fost un adevarat festin.

Cel putin cat timp am fost eu, totul s-a desfasurat in limitele normalului. Au ramas doar cei care erau cazati la hotelul din cadrul Complexului Sportiv", a declarat Craciun.

Interesant este ca "Nasul" Mircea Sandu, cel care a doua zi a obtinut al cincilea mandat de presedinte al FRF, a fost nevoit sa scoata afara din camere grupa de juniori Under 15 pentru a-si caza votantii adusi din teritoriu.

Un alt oficial clujean, care insa nu a fost prezent la Casa Fotbalului, Dorel Corpodean, presedintele FC Ariesul Turda, a spus ca un mare merit in victoria lui Sandu il are politicul si faptul ca toti reprezentantii AJF-urilor sunt observatori la Divizia B.

"Nu m-a surprins victoria lui Sandu. Poate ca scorul nu este tocmai corect, insa Gica Popescu a pierdut mult din pricina interventiilor fratilor Becali de acum o saptamana. Din ce am inteles eu, si faptul ca Mircea Sandu este sustinut puternic de sus a contat foarte mult", a comentat Corpodean. Acesta nu a dorit sa dezvaluie cu cine a votat.

"Universitatea nu va avea de pierdut"

Prezent la Casa Fotbalului, Cristian Dulca, directorul executiv al Universitatii, a spus ca prin realegerea lui Mircea Sandu in fruntea fotbalului "U" nu va avea de pierdut, ci dimpotriva. "In cazul in care-si va tine promisiunile, nu cred ca noi vom pierde ceva prin mentinerea lui Sandu la sefia fotbalului.

Acum are timp sa-si indrepte greselile pe care le-a facut, daca le-a comis cu adevarat, iar timpul va dovedi daca alegerea facuta azi (ieri - n. r.) a fost una buna", a mai spus Dulca.