Concertul lui Julio Iglesias are cele mai scumpe bilete puse in vinzare din Sibiu. Spectatorii care doresc sa il asculte pe artist gratis, o pot face de pe marginea Pietei Mari, a anuntat primarul Klaus Johannis.

Cel mai asteptat artist care va concerta la luna iulie la Sibiu este Julio Iglesias, unde biletele cele mai bune, vor costa 300 de lei, pret la care un sibian cu posibilitati reduse traieste o luna intreaga.

Deja, primarul Klaus Johannis a lasat de ieri sa se inteleaga ca se asteapta la vinzari slabe pentru bilete, motiv pentru care nu se vor amplasa in Piata Mare decit un numar de scaune corespunzator numarului de bilete vindute.

Biletele pentru concertul pe care Julio Iglesias il va sustine in Sibiu, in data de 16 iulie, pot fi cumparate din hypermaketul Real, de la Agentia Teatrala de pe strada Nicolae Balcescu si de la sediul Casei de Cultura a Sindicatelor. Pentru rezervari de bilete se poate suna la numarul de telefon 0369/408761.

Initial, au existat anunturi ca vor fi mai multe puncte de vinzare de bilete in oras, dar s-a renuntat la idee si s-a preferat ca afisele cu Julio Iglesias sa fie acoperite partial cu numere de telefon la care spectatorii sa sune pentru a-si rezerva si cumpara bilete.

De trei ori cit Scala

In functie de pozitionarea fata de scena, pretul unui bilet sint de: 50 lei (sectorul E) - bilet care asigura doar accesul in perimetrul spectacolului; 120 lei (sector D) - bilet care nu asigura rezervarea unui loc cu numar; 180 - 300 RON (sector C, B si A) bilet care asigura rezervarea unui loc cu numar.

Numarul de locuri pe scaune va fi de aproximativ 5.000, iar numarul total de locuri din perimetrul pietei este de 10.000. Cel mai scump bilet inseamna de trei ori contravaloarea unui bilet la Scala di Milano. Biletele pot fi achizitionate si de pe site-ul www.bilet.ro.

In luna iulie, Julio Iglesias va sustine alte patru concerte in Romania (Timisoara, Brasov, Bucuresti, Constanta) in cadrul turneului de promovare a ultimului sau album, „Romantic Classics".

In afara de Romania, turneul lui Julio Iglesias din 2007 se va desfasura in tari precum Elvetia, Franta si Belgia in iunie, Italia si Turcia in iulie, Monaco in august, Rusia si Ucraina in septembrie, America Latina in octombrie si Africa de Sud in noiembrie. Concertul de la Sibiu este inclus in cadrul Programului Sibiu - Capitala Culturala Europeana 2007.