Doua persoane au murit si trei au fost ranite usor dupa ce doua autoutilitare s-au ciocnit, miercuri dupa-amiaza, pe sensul spre Capitala al Autostrazii Bucuresti-Pitesti, traficul fiind ingreunat, informeaza Centrul Infotrafic.

Accidentul a avut loc la kilometrul 11, aproape de intrarea in Capitala, dupa ce un Fiat Ducato a lovit din spate o autoutilitara care circula pe banda de urgenta si strangea gunoiul, mergand cu viteza redusa, a declarat, pentru Mediafax, comisarul Paul Ulieru de la Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Soferul autovehicului Fiat si un pasager de pe bancheta din spate au murit, acesta din urma fiind aruncat prin geamul masinii. De asemenea, cadavrul soferului a ramas incarcerat in autovehicul. Un alt pasager din Fiat a fost ranit usor.

Totodata, doua persoane din autoutilitara Renault au fost ranite usor.

Traficul in zona este ingreunat, deja formandu-se coloana de masini. Potrivit sursei citate, traficul rutier va fi intrerupt pentru cateva minute, pentru ca anchetatorii sa faca masuratori la locul accidentului.

Centrul Infotrafic recomanda soferilor care inchid coloana de masini sa-si puna luminile de avarie, pentru a evita alte accidente in lant.