Fiul primarului din localitatea Deta, judetul Timis, Bogdan Daniel Roman, este cautat de politisti, dupa ce, in noaptea de sambata spre duminica, a injunghiat trei tineri cu un cutit, in urma unui conflict izbucnit pe o terasa din centrul orasului. Victimele fiind transportate la spital, informeaza Mediafax.

O patrula de Politie care trecea prin zona a intervenit pentru aplanarea conflictului, insa agresorul a reusit sa fuga inainte ca oamenii legii sa ajunga la fata locului.

Conform anchetatorilor, agresorul a fost identificat ca fiind Bogdan Daniel Roman, de 31 de ani, fiul primarului din orasul Deta, Petru Roman.

Bogdan Daniel Roman i-a injunghiat pe cei trei tineri, cu varste cuprinse intre 22 si 31 de ani, doi dintre raniti fiind transportati la Spitalul Judetean de Urgenta Timisoara, iar al treilea la spitalul din Deta.

Update1: Fiul cel mic al primarului din localitatea Deta (Timis), Calin Roman, a fost gasit de politisti la locuinta sa din oras, potrivit Politiei Timis. Barbatul urmeaza sa fie dus la audieri la sediul Politiei Judetene Timis.

Update2: Primarul a declarat la Realitatea TV ca fiii sai, implicati in conflictul din oras in urma caruia trei tineri au ajuns la spital, trebuie sa raspunda in fata legii pentru faptele lor si ca el nu isi va da demisia din functie.