Autoturismul care a provocat, duminica, intre Feldioara si Rotbav, judetul Brasov, un grav accident soldat cu sapte raniti, intre care si un copil de sase ani, era urmarita de Politie. Soferul imprudent a facut o depasire neregulamentara si a fost la un pas de a se ciocni cu masina Politiei, relateaza Mediafax.

Potrivit lui Cosmin Giosanu, purtator de cuvant al Politiei Rutiere Brasov, soferul imprudent a depasit periculos si neregulamentar, in repetate randuri, mai multe masini, iar la un moment dat a fost la un pas de a se ciocni cu un echipaj de Politie care circula din sens opus.

Dupa ce s-a intalnit cu masina Politiei, soferul si-a continuat drumul si a mai depasit cateva autoturisme si chiar si doua ambulante care erau in zona. Intre localitatile Feldioara si Rotbav, intr-o curba periculoasa, pe linie continua, soferul imprudent a intrat in coliziune frontala cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus, potrivit Politiei.

In urma impactului, toate persoanele care se aflau in cele doua autoturisme, patru barbati, doua femei si un copil, au fost ranite si transportate la Spitalul Judetean Brasov cu patru ambulante si doua echipaje SMURD cu descarcerare.

Traficul in zona a fost blocat aproximativ o ora, intre orele 16.00 si 17.00, timp in care s-au format coloane de masini pe o distanta de aproximativ doi kilometri.