Meciul dintre Rapid si Steaua Bucuresti, contand pentru sferturile de finala ale Cupei Romaniei, a fost intrerupt timp de opt minute, in prima repriza, dupa ce fanii stelisti au aruncat cu zeci de petarde in teren si in sectorul rezervat lor pe stadionul "Valentin Stanescu", relateaza Mediafax.

In minutul 11 al partidei, cei aproximativ 400 de suporteri stelisti prezenti la meci au inceput sa arunce cu petarde pe teren si in sectorul B de la tribuna I, unde s-a aflat galeria Stelei.

La cererea antrenorului echipei Rapid, Marius Sumudica, si a presedintelui FC Rapid, Dinu Gheorghe, arbitrul Cristian Balaj a decis intreruperea meciului.

Jucatorii formatiei Steaua au mers in dreptul sectorului ocupat de fani, pentru a le cere sa nu mai arunce cu petarde, iar ulterior au intervenit fortele de ordine, care i-au evacuat pe fanii stelisti pe la Peluza I. Multi dintre sustinatorii echipei Steaua au fost loviti de jandarmi in timpul evacuarii.

Pe de alta parte, presedintele clubului Steaua, Helmuth Duckadam, si directorul economic Valentin Argaseala, aflati la tribuna oficiala, au fost injurati de suporterii rapidisti.

Meciul s-a reluat dupa aproximativ opt minute de la intrerupere.