Doi politisti de la Directia Generala Anticoruptie au murit si un altul a fost grav ranit dupa un accident de masina petrecut, miercuri dupa-amiaza, in localitatea Lunca Calnicului, pe DN 11 Brasov - Sfantu Gheorghe, transmite Agerpres. Centrul INFOTRAFIC al Politiei Romane a anuntat ca traficul rutier este intrerupt pe DN 11, in zona intersectiei cu DN10.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta, Ciprian Sfreja, a declarat ca, in momentul producerii accidentului, conditiile atmosferice erau normale, fara ploaie torentiala sau alte probleme.

Potrivit informatiilor, accidentul s-a produs din cauza unei depasiri neregulamentare efectuate de autoturismul marca Dacia Logan, in care se aflau ofiterii, care a intrat intr-un TIR.

Mediafax a precizat ca accidentul a avut loc in jurul orei 17.30, la pasarela spre Lunca Calnicului, doua persoane fiind incarcerate. Autoturismul Dacia Logan era insotit de o duba a SPIR. La un moment dat, duba a intrat in depasire, iar autoturismul Dacia a incercat sa o urmeze si s-a ciocnit cu un camion care venea din sens opus.