George Copos a ramas fara permis de conducere sambata dupa-amiaza in timpul unei razii a politiei rutiere. Omul de afaceri se deplasa pe Autostrada A2, cu o viteza de 200 km/ora, transmit televiziunile de stiri.

Copos a fost oprit de politistii rutieri la km144. El a fost sanctionat contraventional cu amenda de 540 de lei si suspendarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Actionarul majoritar al FC Rapid se afla la volanul unui autoturism BMW, seria 7. Dupa semnarea procesului verbal George Copos a plecat imediat spre litoral.

"George Copos nu a avut obiectiuni, a semnat procesul-verbal, dar neavand permisul de conducere asupra dansului, urmeaza ca in termen de cinci zile sa-l depuna la sediul Politiei. I s-a eliberat o dovada pentru 15 zile, iar din data de 6 iulie permisul va fi suspendat pentru trei luni", a declarat pentru Mediafax comisarul George Grigore, seful Politiei Autostrazi.

Politia Rutiera desfasoara la acest sfarsit de saptamana o actiune pentru combaterea depasirii vitezei legale pe Autostrada Soarelui. Pana la ora 13.00, politistii au aplicat peste 35 de amenzi pentru depasirea limitei legale de viteza.

Viteza maxima admisa pe Autostrada Soarelui este de 130 de kilometri pe ora, iar amenzile incep sa fie date dupa depasirea a 141km/h.