6 angajati ai unei societati comerciale din orasul maramuresean Viseu de Sus au fost grav raniti vineri, din cauza unei explozii urmate de un puternic incendiu la parterul cladirii in care isi avea sediul societatea comerciala, anunta Mediafax.Cei 6 raniti au fost transportati la spital.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Maramures, Cornel Babut, a declarat ca trei autospeciale au fost trimise la societatea comerciala care producea brichete din rumegus, pompierii constatand la fata locului ca incendiul era de mari proportii, toate cele trei etaje ale cladirii si acoperisul acesteia fiind cuprinse de flacari. Incendiul a fost stins dupa aproximativ 2 ore.

Potrivit reprezentantului ISU Maramures, cele sase persoane ranite in incendiu au fost transportate la Spitalul orasenesc din Viseu de Sus, starea lor fiind stabila.

Marcel Canta, director adjunt in cadrul Inspectoratului Teritorial de Munca Maramures, a declarat, la randul sau, ca inspectorii institutiei s-au deplasat la fata locului impreuna cu un procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Viseu de Sus pentru a stabili daca in acest caz este vorba despre un accident de munca.

Cauzele izbucnirii incendiului urmeaza sa fie stabilite de reprezentantii ISU.