Un agent de politie din comuna valceana Gradistea a folosit pistolul pentru a impiedica izbucnirea unui scandal de proportii la o discoteca.

'Aflat in patrulare, agentul de politie a observat un conflict in plina desfasurare, in care erau implicati 30-40 de tineri care aruncau cu pietre spre cladirea discotecii, incercand sa patrunda in interior. Politistul i-a somat pe acestia sa inceteze, iar apoi a executat un foc de arma in plan vertical, dispersand multimea', a anuntat, duminica, Diana Smarandoiu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Valcea, potrivit Agerpres.

Incidentul a avut loc in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce angajatii unei firme de protectie au impiedicat doi barbati din orasul Berbesti sa intre in discoteca din Gradistea avand asupra lor bate ascunse sub haine.

'Cautand sa se razbune, cei doi indivizi, ajutati de un al treilea, tot din Berbesti, au mobilizat acel grup de scandalagii inarmati cu bate, rangi si alte obiecte contondente. Acestia au atacat cu pietre cladirea discotecii, spargand geamurile si punand in pericol persoanele care se aflau inauntru', a precizat Smarandoiu.

Potrivit purtatorului de cuvant, cei doi instigatori ai actiunii s-au ales cu dosar penal pentru ultraj impotriva bunelor moravuri.