Premierul Calin Popescu Tariceanu a anuntat, pe blog, ca va sustine vineri, la ora 15:00, prima sa conferinta live video pe site-ul Trilulilu, un eveniment pe care l-a numit "Tariceanu 2.0" si prin care doreste sa aiba o discutie libera despre criza economica si solutiile pentru urmatorii patru ani.

"Vineri, 28 noiembrie, la ora 15:00, voi avea prima mea conferinta de tip 2.0, live video pe Trilulilu. Un eveniment inedit pe care l-am numit Tariceanu 2.0. Imi doresc sa avem o discutie libera despre criza economica globala si solutiile practice pe care le avem la indemana pentru a o depasi, dar si despre asteptarile voastre pentru urmatorii patru ani", afirma Tariceanu, citat de Mediafax.

El precizeaza ca asteapta pana vineri, ora 15:00, intrebari, sugestii si opinii pe site-ul sau si asigura ca vrea sa raspunda la cat mai multe dintre acestea.

"Imi doresc, deopotriva, sa stiu cum vedeti voi lucrurile. Trimiteti-mi aici intrebarea la care vreti sa va raspund vineri. Voi invita pe cativa dintre cei care-mi vor pune intrebari sa-mi fie alaturi la conferinta. Mi-ar placea sa va aflati si voi printre ei. Va multumesc anticipat si va astept vineri, de la ora 15:00, pe tariceanu.ro sau trilulilu.ro", mai spune Tariceanu.