Politistii rutieri au depistat, duminica, un barbat ce conducea cu viteza de 213 km/h pe autostrada A1, acestuia fiindu-i retinut permisul de conducere pentru 90 de zile si fiind amendat cu 1.125 de lei.

"Politistii rutieri aflati in misiune pe autostrada A1, au depistat in trafic un barbat care conducea cu viteza de 213 km/h", anunta Politia Romana printr-un comunicat de presa, citat de Mediafax.

Tot pe A1, politistii au depistat sambata un alt sofer ce conducea cu viteaza de 181 km/h.

"In zona km. 86 al autostrazii A1 Bucuresti - Ramnicu Valcea un conducator auto a fost inregistrat de aparatul radar conducand cu viteza de 181 km/h. Acesta a fost sanctionat contraventional cu amenda de 1.125 de lei, iar, ca masura complementara, politistii i-au retinut permisul de conducere, in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile", reaminteste Politia Romana.

Politistii actioneaza in weekend cu aparate radar mobile si de tip pistol, traficul fiind supravegheat si din aer, cu un elicopter al Inspectoratului General de Aviatie al Ministerului Afacerilor Interne.