Politistii bucuresteni au efectuat joi o perchezitie domiciliara in Capitala, intr-un dosar privind savarsirea infractiunii de rele tratamente aplicate minorului, informeaza Agerpres.

Potrivit DGPMB, doua persoane au sesizat faptul ca directorul unei gradinite private din Capitala a exercitat acte de violenta asupra unor copii inscrisi in aceasta institutie. Persoana vizata urmeaza sa fie audiata la Sectia 17 Politie.

"Politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria sectorului 5, au pus in aplicare un mandat de perchezitie domiciliara in municipiul Bucuresti si un mandat de aducere, intr-un dosar privind savarsirea infractiunii de rele tratamente aplicate minorului. Din datele si probele administrate intr-o cauza, intemeiata pe sesizarile a doua persoane, a rezultat presupunerea rezonabila ca directorul unei institutii particulare de invatamant prescolar a exercitat acte de violenta asupra a doi minori inscrisi in programul de invatamant. Persoana vizata urmeaza a fi audiata la sediul Sectiei 17 Politie", se arata intr-un comunicat al Politiei Capitalei.