O ambulanta care transporta o fetita de sase ani, din comuna doljeana Celaru, care se intorcea de la un spital din Sibiu, unde suferise o interventie chirurgicala pe creier, a fost lovita, in localitatea Ganeasa, de un camion al Postei, fetita si o pasagera din camion fiind ranite, relateaza Mediafax.

Plutonierul major Alin Basasteanu, purtatorul de cuvant al ISU Olt, a declarat ca accidentul s-a petrecut marti dupa-amiaza, in localitatea Ganeasa, judetul Olt, la intersectia DN65 cu DN64.

Potrivit sursei citate, o ambulanta privata, care transporta o fetita in varsta de sase ani, din comuna Celaru, judetul Dolj, care se intorcea de la un spital din Sibiu, unde suferise o interventie chirurgicala pe creier, a fost lovita de un camion al Postei.

In ambulanta mai erau mama fetitei si soferul.

"Fetita in varsta de sase ani, cu probleme neurologice, fusese operata la Sibiu si se intorcea acasa, la Celaru. In urma accidentului, ea a fost preluata, cu rani usoare, de ambulanta cu medic de la Ambulanta Olt si transportata la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Slatina", a spus Basasteanu.

Totodata, rani a suferit si pasagerul din camionul de posta, o femeie de 60 de ani din Bucuresti. Potrivit ISU, ea prezenta o plaga in zona capului, dar a refuzat transportul la spital.