Suporterii echipei Dinamo au afisat mai multe bannere ofensatoare la adresa premierului Victor Ponta si au scandat trivialitati la adresa acestuia si a Partidului Social Democrat, sambata seara, la meciul dintre gruparea bucuresteana si CSMS Iasi, contand pentru etapa a opta a Ligii I, relateaza Mediafax.

De asemenea, suporterii au afisat bannere ofensatoare la adresa liderului galeriei dinamoviste, Elias Bucurica, una dintre persoanele care au realizat coregrafia de pe Arena Nationala cu ocazia lansarii candidaturii premierului Victor Ponta la presedintia Romaniei.

Fanii de la tribuna a II-a au afisat pentru scurt timp un banner cu mesajul: "Afara cu politica din stadioane".

In momentul in care galeria dinamovista scanda trivialitati la adresa PSD si premierului Victor Ponta, publicul a aplaudat.

Formatia Dinamo a invins, sambata seara, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa CSMS Iasi, intr-un meci din etapa a opta a Ligii I. La meci asista aproximativ 5.000 de spectatori.

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, si-a lansat candidatura la functia de presedinte al Romaniei sambata, pe Arena Nationala, evenimentul fiind organizat chiar in ziua in care a implinit 42 de ani.