Autocarul echipei de fotbal FC Vaslui, care se intorcea de la un meci disputat vineri seara cu Corona Brasov, a fost implicat sambata intr-un accident rutier pe DE 581, in apropiere de Tecuci, a anuntat purtatorul de cuvant al Politiei Rutiere Galati, comisar Aurelian Ropotan, citat de Agerpres.

Potrivit acestuia, soferul autocarului, un barbat de 57 ani, a initiat o manevra de depasire pe linia continua si a intrat in coliziune cu un autocamion care se deplasa pe acelasi sens de mers si care a virat la stanga.

In urma impactului nu au fost victime, doar pagube materiale. Potrivit prosport.ro, singurul care a suferit rani usoare a fost portarul Catalin Straton, care statea in apropierea soferului. Straton are o contuzie la tibie, in acelasi timp cateva cioburi intrandu-i in mana.

Verificati cu etilotestul, s-a constatat ca cei doi soferi nu consumasera bauturi alcoolice.

Purtatorul de cuvant al Politiei Rutiere Galati a declarat ca vor fi continuate cercetarile pentru aflarea cauzelor care au dus la producerea accidentului, dar soferul autocarului echipei din Vaslui se va alege cu permisul suspendat pentru depasire neregulamentara pe linia continua.

FC Vaslui revenea de la Brasov, unde vineri a intalnit echipa Corona, intr-un meci din etapa a XI-a a Ligii I, brasovenii impunandu-se cu scorul de 2-1.