Un politist a fost injunghiat, sambata dimineata, de un barbat ramas deocamdata neidentificat, in statia tramvaiului 41 din zona pietei bucurestene Crangasi, victima fiind transportata la Spitalul Universitar pentru a i se acorda ingriiri, relateaza Mediafax.

UPDATE Medic: Politistul injunghiat a fost stabilizat si se afla in stare relativ buna

Politistul injunghiat sambata dimineata in Capitala a fost stabilizat, iar starea sa generala este relativ buna, au declarat, pentru Mediafax, reprezentantii Spitalului Universitar.

"Pacientul are multiple plagi injunghiate si ramane internat", au mai spus sursele citate.

Politistul, care are 21 de ani si lucreaza la Sectia 20 din Bucuresti, a fost injunghiat, sambata dimineata, de un barbat ramas deocamdata neidentificat, in statia tramvaiului 41 din zona pietei Crangasi.

Potrivit unor martori, politistul si atacatorul au intrat intr-un conflict dupa ce unul dintre ei i-a cerut celuilalt o tigara.

Atacatorul a scos un obiect ascutit si l-a injunghiat pe politist in zona abdomenului, dupa care a fugit de la fata locului, fiind cautat la aceasta ora de catre Politie.

In urma unui apel la 112, politistul a fost transportat de urgenta la Spitalul Universitar, starea lui fiind stabila.

Politistul injunghiat era in afara orelor de program, la momentul incidentului, au spus surse apropiate anchetei din acest caz.