Soferul unui autobuz RATB a ranit, sambata, o femeie aflata pe trotuar si a lovit trei masini, la intersectia strazii Liviu Rebreanu cu Bulevardul Nicolae Grigorescu, in Sectorul 3 al Capitalei, dupa ce i s-a facut rau la volan, cei doi fiind transportati la Spitalul Sfantul Pantelimon.

Accidentul a avut loc in jurul orei 13.00, soferul RATB ajungand cu autobuzul pe trotuar dupa ce i s-a facut rau la volan, a declarat pentru Mediafax purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei, Andrei Codau.

Autobuzul RATB a lovit trei masini si a ranit o femeie aflata in apropierea autoturismului sau, parcat lateral, a precizat Andrei Codau.

Soferul RATB si femeia au fost transportati, cu doua ambulante SMURD, la Spitalul Sfantul Pantelimon, pentru ingrijiri medicale.

Coordonatorul SMURD Bucuresti, medicul Bogdan Oprita, a declarat ca soferul a acuzat o durere toracica, urmand sa se stabileasca din ce cauza i s-a facut rau. Femeia ranita acuza dureri in zona lombara, aceasta fiind in investigatii.

Circulatia rutiera nu a fost restrictionata in urma accidentului, a precizat Andrei Codau.