Opt copii au fost raniti, dintre care trei au rani mai grave, dupa ce microbuzul cu care calatoreau s-a rasturnat, sambata, pe DN1, in zona Dealul Persanilor, anunta Agerpres. Seful ISU Brasov, colonelul Stelian Rechitean, a declarat ca in microbuz se aflau 14 copii ai echipei de fotbal juniori de la Nitramonia Fagaras.

"Trei dintre copii au fost raniti mai grav si transportati la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta de echipaje SMURD, iar alti cinci au avut rani usoare, mai mult zgarieturi si li s-a acordat ingrijiri medicale la fata locului", a precizat seful ISU Brasov.

Accidentul s-a produs la km 209+900 aproape de Persani intr-o curba usoara la stanga din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum, fiind vorba despre un carosabil umed, afirma reprezentantii politiei rutiere Brasov. "Microbuzul se indrepta de la Brasov spre Fagaras. Circulatia pe DN1 nu a fost intrerupta, dar s-a circulat cu dificultate pe un singur fir", a precizat purtatorul de cuvant al Politiei Rutiere Brasov, comisarul Cosmin Giosanu.